Omar-suklaakakku
Pohja:
2 pötköä Domino-keksejä
n. 30 g margariinia
Täyte:
1dl Dooleys-toffeelikööriä
5 liivatelehteä
4 dl kermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 levy Omar-suklaata
Murskaa keksit ja sekoita niiden joukkoon sulatettu margariini. Painele keksimuru n. 20cm irtopohjavuokan pohjalle. Laita liivatteet kylmään veteen likoon. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa. Kuumenna Dooleys-likööri kattilassa (keitä hetki jos haluat alkoholin haihtuvan) ja lisää joukkoon liivatteet. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon sulatettu suklaa sekä Dooleys-liivateseos. Nostele sekaan vaahdotettu kerma. Kaada täyte keksimurupohjan päälle ja anna hyytyä ainakin 4 tuntia jääkaapissa. Koristele haluamallasi tavalla esim. suklaakoristein.
Kommentit